Badrum och kök företag Östermalm

RVIN El & Bygg AB – badrum och kök företag Östermalm

Din partner för Bygg & renovering Elinstallationer Solceller Laddboxar

Varmt välkommen till RVIN El & Bygg AB, ett skickligt företag som vänder sig till alla på Östermalm som vill få hjälp med till exempel renovering av badrum och kök. Vi är även inriktade mot el. Vi är kända för att vara lyhörda för kundens önskemål och förstår att det är detaljerna som gör skillnaden. Vår passion för kvalitet och detaljer gör oss till ett tryggt val för ditt nästa och byggprojekt, oavsett om du är privatperson eller företag.

Kontakta oss idag för att inleda samarbetet och förvandla dina byggdrömmar till verklighet.

Badrum och kök företag Östermalm

VILKA vi är

RVIN EL & BYGG AB är en komplett byggfirma med fokus på kunden. Vi strävar efter att vara det främsta och mest pålitliga byggföretaget i Stockholm, och det naturliga valet för både privatpersoner och företag vid renoveringar eller ombyggnationer. Vår erfarna och kompetenta personal som är specialiserad inom olika områden för att kunna leverera högkvalitativa tjänster.

Badrum och kök företag Östermalm

Vad vi gör

Vårt erfarna team på erbjuder en bredd av tjänster, inklusive totalrenoveringar, badrumsrenoveringar, elarbete samt installation av belysning, laddboxar och mycket mer. Vi är stolta över att arbeta med professionella underentreprenörer för att säkerställa fackmannamässigt utfört arbete och följer branschstandarder som Säker Vatten.

Våra tjänster

Vare sig du behöver hjälp med totalrenoveringar, elinstallationer, badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, altanbyggen, solcellslösningar eller laddboxinstallationer är vi din trygga partner. Vår expertis kombinerar kvalitet och effektivitet för att skapa ditt drömhem.

RVIN El & Bygg AB

Ribbings väg 66, 192 52 Sollentuna
072-833 84 44
Badrum och kök företag Östermalm